Cleptomanie dusă la extrem. Fostul viceprimar al comunei Șag, Luca Florin Țaga, filmat când a “uitat” să plătească două bidoane de apă

Cleptomanie dusă la extrem. Fostul viceprimar al comunei Șag, Luca Florin Țaga, filmat când a “uitat” să plătească două bidoane de apă

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Cleptomani sunt peste tot. Fostul viceprimar al comunei Șag, Luca Florin Țaga a fost filmat când a “uitat” să plătească două bidoane de cinci litri de apă.

Incidentul pare să se fi întâmplat când vremea era mai caldă, într-un supermarket, conform filmării primite de banatulmeu.ro. Astfel că, Luca Florin Țaga, fost viceprimar al comunei Șag, a fost filmat alături de soția sa, la o casă dintr-un supermarket când împingea cu piciorul cele două sticle de cinci litri de apă, fără să i le dea casieriței să le scaneze. Culmea este că nici soția nu îl atenționează că nu a plătit apa. De asemenea, cei doi mai erau însoțiți de încă o femeie, care nici aceasta nu a spus nimic.

Luca Florin Țaga a fost candidatul PNL la fotoliul de primar al comunei Șag în 2020, iar acum este angajat la o asociație din subordinea CJ Timiș. Acesta a fost exclus din partid, după ce vara trecută s-a bătut cu un coleg la o ședința a PNL Șag. Țaga nu se află la primul incident de acest gen. La finalul lui martie, Luca Florin Țaga a demisionat din funcția de consilier local al comunei Șag, iar la încetarea mandatului nu ar fi predat tableta primită pentru a avea acces la ședințele de consiliul local și la documentele aflate pe ordinea de zi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *