CJE Timiș vrea soluții concrete de la autorități pentru ca elevii din zonele izolate să poată urma școala online

CJE Timiș vrea soluții concrete de la autorități pentru ca elevii din zonele izolate să poată urma școala online

- in Actualitate, Educatie, Stiri
0

Consiliul Județean al Elevilor Timiș este solidar cu elevii din zonele izolate din județ care nu pot avea acces la internet pentru a urma cursurile online.

De aceea ridică o întrebare firească direct către autoritățile locale, județene și de la Inspectoratul Școlar: ”Ce se întâmplă cu elevii care nu au acces la internet?”

“Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat public faptul că elevii din România, cu excepția celor din clasele a VIII-a și a XII-a, nu se vor întoarce pe băncile școlii în acest an școlar. Mediile la fiecare materie vor fi încheiate cu notele consemnate până în prezent în catalog, iar examenele naționale se vor susține conform calendarului în vigoare. Doar elevii de clasele a VIII-a și a XII-a pot relua cursurile în format fizic, începând cu data de 2 iunie. Anul școlar se încheie la data de 12 iunie, iar până atunci, elevii vor continua educația în regim online. Ce se întâmplă, însă, cu elevii care nu au acces la Internet?”, întreabă Consiliul Județean al Elevilor Timiș?

CJE Timiș așteaptă răspunsuri concrete și soluții eficiente pentru ca elevii să poată începe cursurile online!

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *