CJAS Timiș: Valabilitatea cardurilor de sănătate a fost prelungită de la 5 la 7 ani

CJAS Timiș: Valabilitatea cardurilor de sănătate a fost prelungită de la 5 la 7 ani

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

În urmă întrebărilor primite din partea asiguraților, CJAS Timiș vine în întâmpinarea acestora și le reamintește că valabilitatea cardurilor naționale de sănătate a fost prelungită de la 5 la 7 ani.

Acest lucru înseamnă că asigurații pot folosi cardurile de sănătate  încă doi ani după dată înscrisă pe suprafață documentului,  la toți furnizorii de servicii medicale aflați în relații contractuale cu casă de asigurări de sănătate.

De exemplu, toate cardurile care au înscrisă dată de expirare 31 iulie vor fi valabile până la 31 iulie 2021. Această înseamnă că deținătorul de card nu are nevoie de adeverință sau de alte modalități de a dovedi calitatea de asigurat al sistemului asigurărilor sociale de sănătate.

Totodată, calitatea de asigurat poate fi verificată și pe site-ul CJAS Timiș în secțiunea „Verificare asigurat” sau utilizând linkul: http://www.cnas.ro/cjastm/page/verificare-asigurat.html.

Facem apel către toți asigurații noștri să ne sesizeze ori de câte ori întâmpina dificultăți sau au o  problema în ceea ce privește dreptul la serviciile medicale decontate de CJAS Timiș, tocmai pentru a putea veni în ajutorul acestora”, a declarat Victor Dumitrașcu, președinte-director general CJAS Timiș.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *