CJAS Timiș anunță noile servicii ce pot fi oferite de medicul de familie

CJAS Timiș anunță noile servicii ce pot fi oferite de medicul de familie

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș vine în întâmpinarea asiguraților cu următoarele precizări. În pachetul de servicii medicale de baza pentru asigurați au fost introduse noi servicii ce pot fi oferite de medicul de familie, cum ar fi eliberarea adeverinței pentru încadrarea în muncă a persoanelor aflate în șomaj și eliberarea fișei sintetice pentru copilul încadrat sau care urmează să fie încadrat în grad de handicap.

De asemenea, prin noul contract-cadru s-a clarificat modul de acordare a altor servicii, cum ar fi administrarea de medicamente intramuscular, subcutanat, intradermic, intravenos sau perfuzabil.

Totodată, prin noul contract-cadru s-a reglementat și programul cabinetelor de medicină  primară, în folosul asiguraților.

Pentru accesul asiguraților la servicii medicale în cadrul cabinetului medical din asistență medicală primară și la cabinetul din ambulatoriu pentru specialități clinice s-a precizat că programul de activitate de 35 de ore pe săptămâna se asigura în minim 5 zile pe săptămâna”, a precizat Victor Dumitrașcu, președinte-director general CJAS Timiș.

Gh. M.