CJAS Timiş a semnat contractul cu Poşta Timiş pentru distribuirea cardului de asigurat

CJAS Timiş a semnat contractul cu Poşta Timiş pentru distribuirea cardului de asigurat

- in Locale, Sanatate
0

Casa  Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a semnat contractul cu  Oficiul Judetean de Poştă Timiş, în vederea distribuirii cetăţenilor cardul naţional de asigurat.

“S-a demarat, astfel, unul din cele mai importante proiecte informatice ale CNAS, cel al decontării  serviciilor medicale pe baza cardului naţional de asigurat. Cel mai important aspect al acestui card naţional de sănătate este eliminarea birocraţiei şi un control foarte bun al utilizării fondurilor pentru sănătate”, a declarat Victor Dumitraşcu, preşedinte-director general al CJAS Timiş.

Poşta Timiş va livra cardurile naţionale cu confirmare de primire, în termen de 20 de zile de la locuinţa fiecărui asigurat, în baza cărţii de identitate şi  a semnăturii de primire.

În cazul în care asiguratul nu va fi gasit la domiciliu, după ce distribuitorul a mers  de două ori pentru a preda cardul, acesta va returna cardul la sediul CJAS Timiş, după zece zile de la termenul de livrare. După acest termen, asiguratul îşi poate ridica singur propriul card de la CJAS Timiş.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *