Ciuhandu nu mai vrea să revină în „cloaca politică”!

Ciuhandu nu mai vrea să revină în „cloaca politică”!

Șansele ca Gheorghe Ciuhandu să redevină primar al Timișoarei printr-o eventuală candidatură la alegerile din 2016 sunt doar pur teoretice.  Țărănistul Gheorghe Ciuhandu a condus Timișoara timp de 16 ani și a renunțat să mai candideze pentru al cincilea mandat de primar cu puțin timp înainte de alegeri.Rapid avea să fie trecut pe linie moartă fiind dat afară de la șefia PNȚCD Timiș. Acum Ciuhandu își petrece timpul alături de nepoți și spune că nu mai vrea să se întoarcă în “cloaca politică”.

“Nu voi candida în 2016. Eu m-am retras. Treaba este definitivă. Nu am nicio intenție să revin și nici nu mi-am mai pus problema unei candidaturi. De abia în 2012 am ieșit din cloaca asta și nu mai vreau să revin. (…) Eu am o vârstă, merg pe 68 de ani, am doi nepoței. I-am neglijat atâta timp măcar acum să am satisfacția să îi văd crescând. Nu mă mai interesează nici un  fel de funcție”, ne-a declarat fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu.

Chiar dacă relația dintre fostul și actualul edil al capitalei Banatului pare definitiv compromisă, după ce Nicolae Robu i-a adus acuze grave fostului primar, Ciuhandu privește problema ca un bunicuț înțelept.

„Nu vreau să mă mai hazardez în discuții cu domnul Robu pentru că a avut niște ieșiri la adresa mea care eu zic că sunt incalificabile și nu mai vreau să am un dialog de genul acesta”, ne-a mai spus Ciuhandu.

sursa foto: ZIUA de Vest

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *