Circulația mijloacelor de transport în comun din Timișoara revine la normal de luni

Circulația mijloacelor de transport în comun din Timișoara revine la normal de luni

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

După aproape două luni de când s-a circulat cu restricții și cu mai puține mijloace de transport în comun, de luni, 18 mai, în acest sens totul revine la normal. Reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara anunță că vor fi scoase 140 de mijloace de transport în comun pe trasee.

De asemenea, călătorii vor trebui să respecte mai multe măsuri, pentru a reduce riscul contaminării cu virusul COVID-19. Este vorba despre distanțarea socială din mijloacele de transport în comun, care trebuie să fie de 1,5 metri între călători, aceştia având obligativitatea să poarte măşti de protecţie, eşarfe sau fulare pe nas şi pe gură.

Urcarea / coborârea în şi din mijloacele de transport în comun se va face în felul următor: în mijloacele de transport în comun prevăzute cu patru uşi, urcarea se va efectua pe uşile 1 şi 3, iar coborârea pe uşile 2 şi 4; în mijloacele de transport în comun prevăzute cu trei uşi, urcarea se va efectua pe uşa 2 (uşa din mijloc), iar coborârea pe uşile 1 şi 3; în mijloacele de transport în comun prevăzute cu două uşi, urcarea se va efectua pe uşa 1, iar coborârea pe uşa 2. După urcarea în orice mijloc de transport în comun, este indicat ca toţi călătorii să se dezinfecteze pe mâini, fiecare vehicul fiind prevăzut cu dozator cu lichid dezinfectant“, transmit reprezentanții STPT.

În fiecare zi, mijloacele de transport în comun din Timișoara sunt dezinfectate cu ajutorul a 15 dispozitive bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. De asemenea, mijloacele de transport sunt dezinfectate de angajați ai S.T.P.T. cu cloramină și dezinfectanți.

Orarul mijloacelor de transport în comun poate fi găsit în staţiile S.T.P.T. sau pe site-ul oficial www.stpt.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *