Circul continuă în partidul de 2%. PMP Timiș are un nou președinte interimar

Circul continuă în partidul de 2%. PMP Timiș are un nou președinte interimar

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Circul în PMP Timiș continuă. Nu au reușit să atingă pragul electoral la ultimele alegeri, dar au două tabere. Tabăra exclusului Cristian Diaconescu anunță că are un nou președinte interimar. Este vorba de Fedor Mașnița care îl înlocuiește pe Nelu Balaș.

Nelu Balaș, fost liberal, este cel care prima dată a anunțat că s-a autosuspendat din partid, după care că nu s-a autosuspendat…

Decizia ca Mașnița să ajungă președinte interimar la PMP Timiș s-a luat cu unanimitate de voturi, la Iași, duminică, 8 mai, unde a avut loc Consiliul Executiv Național al PMP, tabăra Diaconescu.

În PMP Timiș mai este și tabăra care îl susține pe Eugen Tomac. Aici, președinte interimar al PMP Timiș este Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata. Nu se înțelege exact care este de fapt președintele interimar al PMP Timiș și nici nu se gândește nimeni să explice situația… Cert este că partidul nu există nici la nivel național, nici local.

Obiectivul meu este acela de a coagula susținatorii noștri din localitățile unde încă nu avem organizații locale statutar construite și de a pregăti alegerile interne pentru organizația PMP Timiș. Sunt măndru de colegii mei care sunt aleși locali si îi voi sprijini în continuare pentru a ramăne implicați în comunitațile lor. Apreciez că ei ne reprezintă cu deminitate. Apreciez că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid de dreapta creștin democarat care și-a respectat promisiunile, un partid care luptă curat și cinstit pentru interesul roamânilor. Un partid cu șanse reale de a oferi un candidat la alegerile prezidențiale din 2024  în persoana domnului Președinte Cristian Diaconescu. Sunt parte și voi rămane un garant al proiectului de țara România Respectată” a declarat Fedor Masnița după numirea în funcția de președinte al organizației PMP Timiș.

Fedor Mașnita se bucură de încrederea și sustinerea liderilor PMP Timiș, fiind membru al partidului nostru încă din 2015. El a ocupat funcția de Vicepreședinte la nivel județean in cadrul vechii echipe pâna in anul 2017, a reprezentat cu mândrie locuitorii Municipiului Lugoj ca și ales local și s-a implicat activ începând cu anul 2021 alături de domnul Negruț Clement in organizarea filialei noastre”, se mai arată în comunicatul de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *