Circari amendati de opt ori, la Timișoara

Circari amendati de opt ori, la Timișoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Încasează amenzi peste amenzi, dar tot degeaba. Este vorba despre o societate comercială, cu sediul în orașul de pe Bega, care a încasat până acum nu mai puțin de opt amenzi de la Poliția Locală pentru că nu și-au îndepărtat afișele publicitare, în termenul stabilit de lege.

Astfel, societatea comercială International Circus Parc SRL, a luat opt amenzi, a câte 1.000 de lei fiecare, deoarece reprezentanții acesteia nu au îndepărtat afișele amplasate în diferite locații pe străzi din cartierele Dacia, Bucovina și Soarelui, deși au trecut cele 15 zile prevăzute în actul normativ după terminarea spectacolului susținut de artiștii circului menționat.

Reamintim că organizatorii de evenimente trebuie să lipească afișe sau postere publicitare doar în locurile autorizate, sancțiunile fiind între 1000 și 2000 lei, aceștia fiind și obligați să le îndepărteze în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului, în caz contrar riscând de asemenea sancțiuni. Poliția Locală atrage din nou atenția și asupra cazurilor în care organizatorii de evenimente lipesc afișe publicitare pe automatele și dispozitivele de dirijare a traficului, împiedicându-se astfel aerarea acestora și existând posibilitatea de a produce disfuncționalități ce implică grave riscuri în fluidizarea și siguranța traficului rutier și pietonal, în caz contrar aceștia urmând a fi sancționați drastic”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.