Cine îi conduce pe singurii PSD-iști care mai au curajul să iasă în stradă?

Cine îi conduce pe singurii PSD-iști care mai au curajul să iasă în stradă?

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Singurii PSD-iști care își mai permit să iasă în stradă sunt tinerii de la PES Activists. Dacă seniorii au uitat sau nu au curajul să mai ia pulsul străzii au făcut-o tinerii de la PES Actvists Timiș.  Aceștia au ieșit pentru a strânge semnături chiar în centrul Timișoarei. S-a întâmplat în cadrul campaniei „România Cere Schengen”.

Forumul Judetean PES Activists Timiș desfășurat duminică a marcat înceheierea campaniei „România Cere Schengen” și au fost predate europarlamentarului Victor Negrescu cele 1.000 de semnături strânse în județul Timiș. În cadrul aceluiaşi eveniment, Alexandru Iovescu a fost reales preşedinte al PES Timiş. „Le mulţumesc tuturor pentru sprijin şi pentru încredere. Consider că pentru modernizarea și întărirea social-democrației românești trebuie să propunem soluții europene la problemele societății românești. PES Activists trebuie să continue promovarea politicilor europene în țară, să militeze pentru o stângă europeană, să promoveze legăturile social-democrației din România cu stânga europeană și să crească rolul organizației noastre în interiorul PSD. Am încredere că vom reuși  o mai bună consolidare în interiorul PSD şi doresc să mulțumesc  conducerii partidului pentru că susține demersurile PES Actvists Timiș”, a declarat Alexandru Iovescu.

 PES activists România este organizaţia în care membri şi simpatizanţii de stânga din România pot activa direct la nivelul politicii europene prin intermediul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) şi reţelei de simpatizanţi existentă la nivelul tuturor ţărilor membre UE. În prezent, în România există peste 8000 de membrii PES Activists, organizaţia mândrindu-se cu o medie de 3 evenimente pe lună şi aproximativ 500 de acţiuni organizate de la înfiinţarea sa în 2007. Apariţia reţelei europene PES activists a fost generată de faptul că în ţările UE partidele politice sunt organizate la nivel local, regional şi naţional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *