Cinci minori l-au amenințat pe un tânăr cu arma și l-au lăsat fără telefonul mobil

Cinci minori l-au amenințat pe un tânăr cu arma și l-au lăsat fără telefonul mobil

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Incident șocant, noaptea trecută, în parcul din spatele Catedralei din Timișoara. Cinci minori au tâlhărit un tânăr de 25 de ani. Aceștia l-au amenințat cu o armă. Astfel că, polițiștii au reținut pentru 24 de ore, trei dintre cei cinci minori, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Timiș.

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost deposedat sub amenințarea unei arme, de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa, de către mai multe persoane necunoscute în timp ce se afla în parcul din zona Catedralei din Timișoara. În jurul orei 01:30, polițiștii Secției 3 Timișoara au depistat 5 minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, bănuiți de comiterea faptei. Cei 5 minori au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, în vederea audierilor.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, 3 minori (16, 16 și 17 ani) pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, uz de armă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii au ridicat două arme, care sunt supuse expertizei balistice. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză“, transmite IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *