Cinci medalii pentru UVT, la Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori

Cinci medalii pentru UVT, la Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori

- in Locale, Sport, Stiri
0

Universitatea de Vest Timișoara  a reușit să obțină cinci medalii, dintre care trei de aur, în perioada 1-12 februarie, au avut loc Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori, în stațiunea Băile Felix.

Premianții sunt Buzuriu Răzvan-Florin la (B8 – șah clasic și șah rapid) și Sechereș Adrian-Simion (B20 – șah rapid) și două de argint, prin Sechereș Adrian-Simion (B20 – dezlegări) și Dumitru Matei Ioan (B16 – dezlegări).

“Delegația CSU Universitatea de Vest din Timișoara a fost una dintre cele mai numeroase, cu 18 jucători și doi antrenori. Clubul universitar a înscris competitori la șase din cele șapte categorii de vârsta (8-20 ani). În urma rezultatelor de la șah clasic, CSU UVT va avea la loturile naționale cinci jucători: Buzuriu Răzvan-Florin, Ciorgovean Iustin, Sechereș Adrian-Simion, Popa Cătălina-Elena, Cîmpean Andra. În urma clasării pe primul loc la șah clasic, Buzuriu Răzvan-Florin va reprezenta România în acest an la Campionatul Mondial de Copii și Juniori, campionat care se va desfășura în perioada 21 – 31 august, în Poços de Caldas, Brazilia”, se arată în comunicatul UVT.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *