Cinci cetăţeni din Pakistan, depistaţi la frontiera cu Serbia de poliţiştii de frontieră timişeni

Cinci cetăţeni din Pakistan, depistaţi la frontiera cu Serbia de poliţiştii de frontieră timişeni

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, în cooperare cu poliţişti din cadrul Secţiei 8 de Poliţie Jebel, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, în apropierea localităţii de frontiera Jebel, poliţiştii de frontieră au depistat cinci cetăţeni străini (3 adulţi şi 2 minori) care nu îşi justificau prezenţa în zonă, aceştia fiind preluati şi transportaţi la sediul instituţiei, pentru cercetări.

„În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Pakistan, adulţii având vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, iar copiii de 12 şi 14 ani. Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele cinci persoane fiind preluate de o echipa operativa din cadrul Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţi de Azil Timişoara, în vederea dispunerii măsurilor legale, ce se impun”, a explicat purtător de cuvânt Roxana Costache, agent principal de poliţie.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *