Cinci căței, salvați din flăcări de pompierii din Timiș

Cinci căței, salvați din flăcări de pompierii din Timiș

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Gest demn de toată lauda făcut de pompierii din județul Timiș. Noaptea trecută, salvatorii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Bacova.

Pompierii din cadrul Stației Buziaș, s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și șase subofițeri. Ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperiș, extinzându-se la tavan și la mobilierul din încăperi“, a arătat ISU Timiș.

Fiind un mare iubitor de animale, proprietarul avea în locuință șapte căței. Pompierii au reușit să salvezi cinci căței, însă, din nefericire, pentru ceilalți doi căței nu s-a mai putut face nimic.

În urma cercetărilor la fața locului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului, sistem de încălzire amplasat necorespunzător.

Rugăm cetățenii să respecte măsurile de prevenire a incendiilor, deoarece acestea pot produce mari pagube materiale, dar și pierderi de vieți“, a avertizat ISU Timiș.

Foto: ISU Timiș