Ciacova rămâne fără apă rece, miercuri, iar joi, Jebel şi Recaş

Ciacova rămâne fără apă rece, miercuri, iar joi, Jebel şi Recaş

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Miercuri, 7 martie, între orele 9 și 15, Aquatim va întrerupe furnizarea apei în localitatea Ciacova, iar joi, 8 martie, în același interval orar, în Jebel, pentru spălarea și igienizarea rețelelor de distribuție a apei.

Tot joi, între orele 9 și 13, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Recaș, pentru lucrări de mentenanță din cadrul stației de tratare.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată“, explică dr. ing. Ilie Vlaicu, director general Aquatim.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *