Chirurgul timisorean Lazar Fulger, membru important in cadrul Academiei Romane

Chirurgul timisorean Lazar Fulger, membru important in cadrul Academiei Romane

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Medicul Lazăr Fulger, unul dintre cei mai apreciați chirurgi din Timișoara, a fost ales să ocupe o funcție importantă în cadrul Academiei Române. Raul Pătrașcu, directorul Spitalului Județean Timișoara, a anunțat că medicul Lazăr Fulger a fost ales membru în Comisia de Istorie a Medicinei a Academiei Române.

O veste care ne bucură și care demonstrează încă o dată că Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” din Timișoara este unul de elită, nu doar ca unitate sanitară, ci și în ceea ce privește personalul medical. Profesorul Lazăr Fulger, o emblemă în chirurgia din România și nu numai, a fost ales membru în Comisia de Istorie a Medicinei a Academiei Române. Profesorul Lazăr este o legenda vie a Chirurgiei clasice și un promotor al Chirurgiei Robotice care performează de la o zi la alta în cadrul spitalului”, a scris Raul Pătrașcu, pe Facebook.

Potrivit directorului Spitalului Județean Timișoara, în ultima săptămâna în cadrul unității medicale, echipa de medici din Clinica de Chirurgie II, coordonată de medicul Amadeus Dobrescu, a efectuat mai multe intervenții minim invazive cu ajutorul Robotului Davinci XI, la pacienții cu patologii oncologice. Prin această metodă sunt reduse la minim riscurile perioperatorii, durata de spitalizare și se asigură o recuperare extrem de rapidă a pacienților.

”Iată că se poate, iată că specialiștii noștri sunt fără echivoc și demonstrează că nu neglijăm niciun pacient, ci ne perfecționăm continuu chiar și în aceste vremuri grele”, a precizat Raul Pătrașcu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *