Cheful în pandemie i-a costat teribil de scump. Amenzi de aproape 30.000 de euro la un party, la Giarmata

Cheful în pandemie i-a costat teribil de scump. Amenzi de aproape 30.000 de euro la un party, la Giarmata

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Au vrut party în pandemie și s-au ales cu amenzi. Totul s-a întâmplat în localitatea Giarmata, sâmbătă noaptea.

Polițiștii aflându-se în executarea atribuțiilor de serviciu privind verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19, s-au deplasat pe strada Tineretului din localitatea Giarmata, unde se afla în desfășurare o petrecere privată. Cele 51 de persoane care se aflau la party nu respectau normele de protecție sanitară, așa că s-au ales cu amenzi.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale în baza Legii 55/2020 privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, organizatorul evenimentului fiind sancționat cu suma de 10.000 de lei, iar participanții la eveniment cu sancțiuni în valoare totală de 125.000 de lei“, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În apropierea locației unde se desfășura petrecerea, polițiștii au identificat patru persoane  care nu au putut prezenta o declarație privind motivul deplasării și nu purtau mască de protecție. “Pentru abaterile constatate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare în valoare de 2.000 de lei și 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație“, mai transmite IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *