Centura de ocolire a Girocului devine realitate. Ionel Toma: “Lucrurile la Giroc stau altfel. Aici nu merge cu intervenții”

Centura de ocolire a Girocului devine realitate. Ionel Toma: “Lucrurile la Giroc stau altfel. Aici nu merge cu intervenții”

Localitățile Giroc și Chișoda vor avea centură de ocolire și asta pentru a scăpa de traficul greu. Proiectul se află în faza de licitație. Dacă totul decurge conform planului, lucrările se vor finaliza anul acesta. Primarul Ionel Toma este încrezător că la Giroc nu se vor pune bețe în roată și nu vor exista contestații la centură.

Centura Zero este pe SEAP. Atât putem vedea câți potențiali constructori s-au înscris. S-au înscris trei. Probabil se vor mai înscrie, iar analiza ofertelor urmează să se facă de îndată ce sunt îndeplinite condițiile, în primul rând cele de termen. Eu spun că o facem în acest an. Sper că nu vom avea contestații. Noi nu am avut contestații, am lucrat foarte elegant cu oamenii, ei au văzut că lucrurile la Giroc stau altfel. Aici nu merge cu intervenții. Nu avem treabă cu contestații pentru că dacă nu ești transparent și nu te văd hotărât pe aceste lucruri, atunci se întâmplă tot felul de contestații. Mă feresc de ele pentru că asta va amâna puțin timp, nu este o grabă electorală, am timp opt ani să continui aceste proiecte”, a declarat pentru www.banatulmeu.ro primarul comunei Giroc, Ionel Toma.

Valoarea proiectului este estimată la peste două milioane de euro și banii sunt asigurați prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).