Centrul Școlar ”Constantin Pufan”, gata pentru noul an școlar

Centrul Școlar ”Constantin Pufan”, gata pentru noul an școlar

- in Administratie, Educatie, Locale, Stiri
0

În mai puțin de o săptămână începe noul an școlar, iar în unitățile de învățământ ale Consiliului Județean Timiș lucrările sunt aproape de final. Președintele CJT, Călin Dobra a fost în vizită la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Constantin Pufan” din Timișoara pentru a vedea stadiul lucrărilor de reabilitare. Aici, vor învăța 123 de copii, dintre care 38 vor sta la internatul unității de învățământ.

Am rămas plăcut surprins de ceea ce am văzut. Camerele sunt curate și renovate, fiecare încăpere este dotată cu televizor, iar copiii vor avea parte de condiții excelente. Cu banii de la Consiliul Județean, școala și-a deschis un cabinet stomatologic pentru copiii care învață aici, și-a renovat grupurile sanitare, a construit o sală de ludoterapie, a amenajat un cabinet psihologic, a dotat mai multe cabinete de specialitate, a fost achiziționată o autoutilitară pentru transportul copiilor la medic“, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

La Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Constantin Pufan” învață copii cu deficiențe de auz, senzoriale multiple. Consiliul Județean a alocat doar în 2019 peste 1,6 mil. lei pentru modernizarea școlii. Anul acesta, CJ a aprobat 19 milioane de lei pentru unitățile de învățământ pe care le are în administrare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *