Centrul Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în sectorul Automotive, în Regiunea de Vest și nu numai

Centrul Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în sectorul Automotive, în Regiunea de Vest și nu numai

Serviciul Public de Administrare a Centrului Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în sectorul Automotive (CERC Timișoara)  este un serviciu local care are misiunea de încurajare a investițiilor în sectorul automotive, respectiv de sprijinire a companiile din sectorul automotive. Principalul scop este ca sectorul automotive să producă un impact economic semnificativ la nivelul Regiunii de Vest și nu numai.

Astfel că, obiectivul Serviciului Public de Administrare CERC-Timișoara este acela de a atrage cât mai mulți utilizatori ai infrastructurii pentru atingerea sustenabilității sale financiare.

Principalele servicii oferite sunt acelea de închiriere a spațiilor de birouri și a spațiilor de producție, închirierea echipamentelor din dotare (echipamente de măsurare și testare, respectiv echipamente CNC), servicii oferite de Academia de Training, un departament care pune la dispoziție trei săli de seminar, respectiv conferință pentru susținerea unor programe de training, seminarii, conferințe sau alte evenimente specifice domeniului automotive.

Metodologia de închiriere a spațiilor din clădirea CERC oferă companiilor din sectorul automotive prețuri diferențiate în funcție de compania solicitantă ( IMM-uri sau firme mari și multinaționale), respectiv suprafața totală închiriată.

Mai mult decât atât, companiile din categoria IMM-urilor beneficiază de o serie de facilități suplimentare.

Pentru mai multe informații, Serviciul Public de Administrare CERC vă stă la dispoziție și speră într-o cât mai bună colaborare cu cât mai mulți actori din sectorul automotive aflați în Regiunea de Vest și nu numai.

Contact: office@cerctm.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *