Centru educațional mutifuncțional, la Giroc

Centru educațional mutifuncțional, la Giroc

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Lucrările la Centrul educațional multifuncțional din comuna Giroc, aproape de final. Autoritățile locale au accesat cel mai mare proiect pe fonduri europene de reabilitare și de extindere a școlii din comuna.

Comuna Giroc va avea cea mai modernă școală. Aici, s-a realizat un Centru educațional multifuncțional, în valoare de 5 milioane euro. Scopul proiectului a fost de modernizare a infrastructurii existente și de extindere. Obiectivele proiectului: crearea a 19 săli de clasă, 6 laboratoare și ateliere, dar și a unei săli de sport pe o suprafață de 1.517,25 mp; crearea unei bucătării și a unei săli multifuncționale care, în mod curent, va funcționa ca și sală de mese pentru elevi; crearea unor spații de cazare pentru elevi; crearea unor spații pentru depozitarea materialelor didactice și a unor spații administrative. Funcțiile propuse pentru cele 3 clădiri: C2- Săli de clasă și laboratoare; C5- Sală de mese; C6- Spații de cazare pentru elevi.

Unitatea de învățământ are în prezent peste 1.600 de elevi. Școala este supraaglomerată, deja are patru clase pregătitoare și câte trei clase I și a II-a.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *