Cele mai bune fotografii premiate de Verde pentru Biciclete

Cele mai bune fotografii premiate de Verde pentru Biciclete

- in Locale, Social
0

Verde pentru Biciclete a stabilit care sunt cele mai bune fotografii suprinse de cei care utilizează mijlocele de transport pe două roți. Astfel s-a încheiat cea de-a treia ediție a concursului „Ipostaze. Viața de biciclist”.

Prin acest concurs s-a oferita posibilitatea celor pasionați de artă fotografică să împărtășească viziunea lor despre bicicletă și să evidențieze ipostazele în care bicicleta este prezentă în viață de zi cu zi: spre școală, spre muncă, la cumpărăturile zilnice, la întâlnirile cu prietenii, la ieșiri în aer liber sau chiar la concursuri cicliste. Concursul s-a adresat fotografilor amatori din județul Timiș, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 ani și s-a desfășurat din 1 până în 30 septembrie.

La concurs s-au înscris aproximativ 26 de tineri, iar trei au fost aleși de juriul Verde pentru Biciclete, format din tinerii voluntari VpB. Câștigătorii sunt: Locul 1 – Ceaucă Florian Cătălin;Locul 2 – Tătar Emil șiLocul 3 – Tanasciuc Tudor.Fiecare dintre aceștia va primi un voucher în valoare de 700 de lei pentru recondiționarea bicicletei în atelierul Bicicle Te Me.

În perioada 22-29 septembrie, fotografiile au fost supuse votului online pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete. Dintre primii trei favoriți online, fotograful cu care s-a colaborat îndeaproape de-a lungul timpului, Flavius Neamciuc, a ales un participant căruia îi va oferi un internship – knowledge și sesiuni practice. Astfel, premiul de popularitate îi este atribuit lui Tătar Emil.

Concursul foto “Ipostaze. Viață de biciclist” a fost organizat de Fundația Bega în cadrul campaniei Verde pentru Biciclete, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local.Campania “Verde pentru Biciclete” este prima iniţiativă din Timişoara care încurajează adoptarea mersului pe bicicletă ca şi alternativă ecologică pentru deplasarea prin oraş.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *