Cel mai recalcitrant taximetrist din Timis a facut din nou spectacol cu oamenii legii

Cel mai recalcitrant taximetrist din Timis a facut din nou spectacol cu oamenii legii

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Unii taximetriștii se cred mai șmecheri și își așteaptă clienții acolo unde îi taie capul. Cel mai șmecher dintre șmecheri este un taximetrist din Săcălaz care își aștepta clienții în spatele stației STPT de la Gara de Nord. Este vorba despre o cunoștiință mai veche a oamenilor legii. Polițiștii locali i-au atras atenția că este interzis sa stationeze acolo. Bărbatul de 36 de ani s-a enervat destul de tare când i s-a cerut să se legitimeze și a început scandalul. Mai mult, omul s-a gândit să sune la 112 solicitând un echipaj de la Poliția Națională.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de la Secția 4, care l-a amendat pentru alarmarea nejustificată a organelor de ordine, dar a fost amendat și de polițiștii locali cu 1200 lei pentru refuz de legitimare și adresarea de injurii. Omul nu este la prima ispravă de acest gen. A mai fost amendat de polițiștii locali, fiind depistat în aceeași situație și având același comportament, tot în zona Gării de Nord, dar și pe strada Simion Bărnuțiu.

Poliția Locală atrage atenția că astfel de cazuri nu rămân nepedepsite, fiind luate măsurile legale chiar dacă unele persoane încearcă să-i intimideze sau nu le dau datele de identificare.