Cel mai mare salon caritabil de vinuri, în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi, va avea loc la Timișoara

Cel mai mare salon caritabil de vinuri, în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi, va avea loc la Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

O experienţă unică şi inedită în capitala Banatului. Cel mai mare salon caritabil de vinuri, în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi, va avea loc, între 14 și 15 noiembrie, la Hotel Timișoara.

Vor fi prezente cele mai bune crame din România, Ungaria și Republica Moldova, cu peste 250 de vinuri, cu opt master-classuri, trei masters of wine invitați, toate în beneficiul unei cauze sociale.

Salonul ROVINHUD își propune să ofere calitate și bun gust prin tot ceea ce este. Iar cei care doresc să învețe mai mult despre domeniul vinicol au ocazia de a descoperi tainele vinurilor în cadrul celor opt master-classuri, patru din acestea fiind susținute de Masters of Wine de renume internațional: Julia Harding MW, Caroline Gilby MW, Yiannis Karakasis MW.

Unul din cele mai așteptate master-class-uri este cel susținut de Yiannis Karakasis, Master of Wine, pe tema “Vinuri prefiloxerice”, în cadrul căruia se degusta câteva rarități, care nu numai că sunt greu de achiziționat pe piața de specialitate, dar provin și din vii vechi de peste 100 de ani.

Întreg venitul obținut din organizarea acestui eveniment va fi direcționat către Asociația “Ceva de Spus”, pentru derularea proiectelor de accesibilizare și normalizare a societății în care trăim. Din veniturile obținute la prima ediție a salonului s-a achiziționat un microbuz accesibil celor 35 de tineri cu dizabilități. Și în acest an evenimentul este organizat de voluntari, iar invitații speciali ai evenimentului își susțin prezentările pro bono.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *