Cei care au murit pentru libertate în Decembrie 1989, comemorați printr-un Marș al Eroilor, la Timișoara. Când are loc

Cei care au murit pentru libertate în Decembrie 1989, comemorați printr-un Marș al Eroilor, la Timișoara. Când are loc

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Timișorenii care doresc să-i comemoreze pe cei care au murit în timpul Revoluției din Decembrie 1989 pentru libertate sunt așteptați să participe la tradiționalul “Marș al Eroilor”. Acțiunea este organizată de suporterii alb-violeți și are loc sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17.00.

Marșul reprezintă, de fapt, o plimbare simbolică cu plecare din locul în care a pornit și Revoluția Română din 1989, și anume Piața Maria, care se termină la Cimitirul Eroilor.

O plimbare cu o simbolistică puternică, cu plecare din locul în care a plecat și Revoluția Română din 1989, alături de speranțele noastre la mai bine, și care se termină la Cimitirul Eroilor, locul unde pentru unii a fost capătul drumului. Însă ei au pășit spre el purtând visele tuturor românilor și sperând la un singur lucru pentru anii ce vor veni: libertate. Pentru toți acei nebuni care au înfruntat gloanțele cu piepturile goale, râzând, suntem datori să ne plimbăm două ore prin oraș. Vă așteptăm alături de noi, ca în fiecare an, sâmbătă – 17 decembrie -, ora 17:00, în Piața Maria. Cine uită e complice!“, transmit organizatorii evenimentului, pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *