Cei care au încercat să-l omoare pe vărul lui Zaher Iskandarani, la Timișoara, de negăsit

Cei care au încercat să-l omoare pe vărul lui Zaher Iskandarani, la Timișoara, de negăsit

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
pistol

Cei care au încercat, aseară, să-l omoare pe vărul interlopului Zaker Iskandarani sunt de negăsit. Vă reamintim că asupra sirianului Faadi Jamil, care locuiește în Timișoara, s-au tras mai multe focuri de armă, aceasta fiind rănit la mâna stângă și operat. Procurorii spun că este vorba despre o tentativă de omor.

“Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, constând în aceea că în data de 18 ianuarie ,în jurul orei 19.30, persoana vătămată J.F. ,după ce a părăsit o sală de sport din municipiul Timișoara, și a urcat în autoturismul său, a fost împușcată la nivelul mâinii stângi”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Acum, polițiștii încearcă să-i identifice pe cei care au încercat să-l omoare pe Faadi Jamil.

Sirianul crede că Zaker Iskandarani și fiul său, Rami, au vrut să-l omoare. Zaher Iskandarani este unul dintre cei mai căutați infractori din România, fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentru contrabandă cu țigări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *