Ceasul floral, lasat de izbeliste si de noua conducere a Primariei Timisoara, desi banii pentru reabilitare au fost alocati

Ceasul floral, lasat de izbeliste si de noua conducere a Primariei Timisoara, desi banii pentru reabilitare au fost alocati

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Reabilitarea ceasului floral, aflat chiar în centrul Timișoarei, nu pare să fie de interes nici pentru noua conducere a primăriei. Încă de anul trecut a fost emisă autorizația de construire pentru ca lucrările de restaurare a acestui simbol al Timișoarei să poată începe.

Mai mult, în luna aprilie, în bugetul pe acest an al Primăriei Timișoara, la solicitarea consilierului local PNL Simion Moșiu, a fost aprobată o sumă de 720.000 lei pentru punerea în funcțiune a ceasului floral. Cu toate acestea, lucrările nu au început, iar autorizația de construire va expira în luna august.

Ceasul floral în orașul supranumit de peste o sută de ani „Orașul florilor” este în continuare neglijat, batjocorit de o administrație incompetentă și total lipsită de respect pentru simbolurile lui. După ce am insistat o lungă perioadă de timp și am reușit să obțin finanțare pentru modernizare, iată că peste o lună și jumătate, respectiv în 19.08.2021, expiră autorizația de construire! Lucrări zero”, a semnalat Simion Moșiu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *