Cea mai spectaculoasă clădire de birouri din Timișoara, finalizată. Câte vor fi realizate în ansamblul Openville FOTO

Cea mai spectaculoasă clădire de birouri din Timișoara, finalizată. Câte vor fi realizate în ansamblul Openville FOTO

- in Actualitate, Economie, Locale, Stiri
0
ubc

Cea mai spectaculoasă clădire de birouri din Timișoara, care face parte din ansamblul Openville, a fost finalizată și închiriată integral. Imobilul se numește United Business Center 2 (UBC 2), are 12 niveluri și o suprafață de 18.000 mp. În total, compania Iulius va construi șapte astfel de clădiri.

„Experienţa companiei Iulius în dezvoltarea de spaţii de birouri clasa A a făcut ca această clădire să fie construită şi închiriată integral într-un timp record. UBC 2 a fost proiectată pentru a răspunde exigenţelor partenerilor noştri şi suntem onoraţi că mari companii din domenii precum IT şi automotive au ales această clădire pentru consolidarea operaţiunilor. Datorită localizării centrale, beneficiilor pe care le au angajaţii în ansamblul multifuncţional, dotărilor tehnice de ultimă generaţie şi soluţiilor sustenabile implementate, UBC 2 reprezintă cea mai modernă şi eficientă clădire de birouri din Timişoara”, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei Iulius.

În prezent, la Timişoara se lucrează la cea de-a doua clădire office, cu 12 niveluri și o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp. Pentru aceasta, compania Iulius a semnat un parteneriat cu furnizorul internațional de servicii IT Atos, pentru închirierea a 6.000 mp.

UBC 2 va beneficia de certificare LEED, fiind dotată cu sisteme, aparatură şi echipamente cu un consum redus de energie.

Compania Iulius investeşte peste 220 milioane de euro în proiectul multifuncţional Openville Timişoara, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliu, după Palas Iaşi. Construcţia a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2. Cel mai mare centru de business, cumpărături și entertainment din vestul României va include şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 130.000 mp închiriabili.

Pe segmentul de retail, Openville va include peste 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp, şi 4.050 de locuri de parcare, subterane şi supraetajate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *