Cea mai nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare își deschide porțile miercuri

Cea mai nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare își deschide porțile miercuri

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Cea de-a 31-a ediție a Salonului Industriei Ușoare își deschide miercuri, 22 februarie, porțile pentru marele public. În perioada 22-26 februarie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara vom găsi ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Peste 60 de firme, producători și comercianți, din 27 de localități din România și o firmă din Ungaria, vor expune spre vânzare îmbrăcăminte, tricotaje, articole de lenjerie, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, lenjerie de pat. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile, articole de artizanat, dar și cadouri de Dragobete pe care să le oferi persoanei iubite.

Miercuri începe o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Vor participa peste 60 de firme din 29 de localități din țară care vor rexpune o gamă bogată de produse adecvate sezonului, din care amintim: îmbărcăminte, încălțăminte, pielărie, blănărie, marochinărie, produse pentru copii. Nu va lipsi, în parcare, târgul de produse tradiționale, unde vizitatorii vor putea degusta o gamă variată de produse, între care mezeluri de casă, ducliuri, colaci, plăcinte. Să nu uităm de asemenea că în 24 februarie se sărbătorește dragobetele, deci vizitatorii vor putea găsi multe produse pe care să le ofere cadou celor dragi”, spune organizatorul expoziției, Aura Culea.

Ca la toate edițiile anterioare, nu va lipsi nici Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Salonul Industriei Ușoare are loc în perioada 22 – 26 februarie și va fi deschis de miercuri până sâmbătă între orele 10 – 20, iar duminică între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *