Cea mai frumoasă parcare din Timișoara. Primarul Nicolae Robu pariaza pe o investitie din apropierea blocului său

Cea mai frumoasă parcare din Timișoara. Primarul Nicolae Robu pariaza pe o investitie din apropierea blocului său

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Parcarea din zona Pepinierei este aproape gata. Aceasta este marcată, numerotată și sunt plantați o mulțime de copaci, se laudă primarul Nicolae Robu. În zonă, în continuare, vor fi demolate garajele pentru a se realiza încă un număr de locuri de parcare. Locația este la cateva sute de metri de blocul unde stă primarul Timișoarei.

 „E gata parcarea din Calea Girocului, din zona străzii Pepinierei. (…). Este de departe cea mai frumoasă parcare realizată în Timișoara. (…). Exclus Timpark acolo, este o parcare publică, gratuită, pentru cetățenii care locuiesc în  blocurile din jurul acestei parcări. și așa va rămâne. Mi se cere de destul de mulți cetățeni din oraș să introducem un sistem încare în alte orașe funcționează, să închiriem locurile, pe sume care să nu fie foarte mari. De aici este reținerea mea, cetățenii care cer să facem o fac pentru că nu sunt destule locuri de parcare”, a spus marți, 30 ianuarie, primarul Nicolae Robu.

Conform edilului, în acest moment sunt realizate 175 de locuri de parcare și vor mai fi realizate în jur de 90 de locuri. Robu a explicat și de ce nu ezită să aplice sistemul de închiriere a locruilor de parcare.

Teama mea este că se ajung la certuri între oameni pentru că se vor ivi situații în care un loc va fi liber, poate chiar mai mult timp și cineva neplătitor va veni și îl va ocupa, și în timp ce mașina lui va fi acolo e posibil să apară cel ce a plătit acel loc, și evident să se supere și să degenereze, să seajungă la conflicte. Pentru bugetul local ar fi un lucru bun că s-ar încasa sume importante,sume care arputea fi folosite tot pentru a amenaja locuri de parcare. Nu știu cum să gestionez situația asta”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *