Ce tupeu are viceprimarul USR al Timisoarei! Cu permisul suspendat, nu a dat prioritate politiei

Ce tupeu are viceprimarul USR al Timisoarei! Cu permisul suspendat, nu a dat prioritate politiei

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
3

Singurul viceprimar pe care îl are Timișoara, Ruben Lațcău (USR) s-a ales  cu dosar penal în 2019 după o situație incredibilă. Acesta nu a dat prioritate chiar unei mașini de poliție, deși avea în fața indicatorul de “Cedează trecerea”.

Polițiștii l-au oprit și a venit surpriza. Actualul viceprimar avea permisul suspendat și dovada înlocuitoare îi expirase de patru zile.  Și nu de o zi cum le-a spus colegilor de partid… Lațcău a fost oprit în trafic pe 8 august 2019. El circula dinspre Podul Decebal spre strada Filipescu când a ignorat semnul de “Cedează trecerea”. Dovada înlocuitoare a permisului de conducere expirase pe 4 august. Cu ocazia audierilor Ruben Lațcău a recunoscut și regretat fapta comisă. Pe 21 octombrie s-a dispus renunțarea la urmărirea penală împotriva actualul viceprimar al Timișoarei.

„Mi s-a luat permisul pentru că am mers înainte în loc să fac stânga. M-am încadrat greșit la semafor și ca atare… Am fost plecat în concediu, am condus cu dovada. Am făcut o greșeală, am uitat că mi-a expirat dovada și m-a oprit poliția. Am stat un an de zile fără permis și după am primit neînceperea urmăririi penale din partea Judecătoriei”, a declarat pentru expressdebanat.ro Ruben Lațcău, în 17 noiembrie.

Viitorul senator USR de Timiș, Raoul Trifan știe și el povestea. Ruben s-a destăinuit colegilor. Le-a zis ca avea dovada expirată de o zi… “A mers cu mașina, avea doar o adeverința din aceea, care expirase de o zi, nu știa, a fost oprit de Poliție, până la urmă s-a dus și a depus muncă voluntară la o instituție de stat și atât”, a spus în emisiunea de la Pressalert.ro din 24 noiembrie, candidatul USR Timiș la Senat, Raoul Trifan.

 

3 Comments

  1. Pingback: Vai de România fără hoție! – ZACUSCĂ PE POST DE CAVIAR

  2. Deci doua contraventii grave (prima, ce i-a atras suspendarea permisului, si a doua, neacordare de prioritate) + o infractiune (conducerea cu permisul suspendat (art. 335 alin. 2 Cod penal) intr-un interval de 20 de zile.
    Apoi isi minte colegii si presa ca ii expirase dovada doar de o zi (desi expirase de 4 zile), ca sa para ca uitase de suspendare (desi e cam greu sa uiti ca ti s-a luat permisul).
    Si penal, si mincinos!
    Un adevarat model pentru Timisoara.

  3. Pingback: Ce tupeu are viceprimarul USR al Timisoarei! Cu permisul suspendat, nu a dat prioritate politiei – Iubesc Timisoara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *