Ce trebuie să facă elevii din Timișoara pentru a beneficia, în continuare, de gratuitate pe mijloacele de transport în comun?

Ce trebuie să facă elevii din Timișoara pentru a beneficia, în continuare, de gratuitate pe mijloacele de transport în comun?

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Anunț important de la Societatea de Transport Public pentru elevii din Timișoara. Pentru a putea beneficia în continuare de gratuitate pe mijloacele de transport în comun, elevii trebuie să-și încarce abonamentul emis de STPT, în baza buletinului de identitate și a carnetului de elevi vizat la zi.

Facem un apel pe această cale către toţi elevii care folosesc mijloacele de transport în comun să se prezinte la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare pentru reîncărcarea abonamentului cu titlul valabil pentru anul 2020. Menţionăm că toţi elevii care beneficiază de această gratuitate pot circula pe mijloacele de transport în comun doar pe baza cardului actualizat emis de S.T.P.T”, transmit reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara.

Abonamentele elevilor trebuie reîncărcate anual. Programul celor 18 puncte de vânzare este în intervalul orar 06:00 – 21:00, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, iar duminica acestea au programul de la ora 08:00 până la ora 16:00.