Ce trebuia să facă ausländerul Fritz pentru ca Timișoara să nu plătească amenda de 20 milioane euro

Ce trebuia să facă ausländerul Fritz pentru ca Timișoara să nu plătească amenda de 20 milioane euro

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0
Fostul primar al Timișoarei, Nicole Robu îi dă din nou lecții incompetentului Dominic. Robu scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook ceea ce Fritz ar fi trebuit să facă pentru ca societatea de termoficare, Colterm să nu încaseze o amendă de peste 20 milioane de euro. Mai mult, Robu spune că USR-iștii aruncă vina pe fosta administrație în timp ce numărul de certificate CO2 se comunică în februarie a fiecărui an, pentru anul anterior.
CE TREBUIA SĂ FACĂ DOMINIC SAMUEL FRITZ pt ca Timișoara să nu plătească amenda de 20 milioane euro!
♦️E foarte-foarte simplu și verificat:
1️⃣ Să găsească pe piață un vânzător de certificate care acceptă plata în rate.
2️⃣ Să scrie un proiect de Hotărâre de Consiliu Local de câteva rânduri, prin care Consiliul, agreând cumpărarea certificatelor cu plata în rate și își asumă ca dacă COLTERM nu plătește ratele la timp, sarcina de plată o preia Primăria (aceasta este o cerință nenegociabilă a vânzătorilor în rate)
3️⃣ Să convoace în timp util o ședință de CL și să supună la vot proiectul.
Punctul 1️⃣ a fost rezolvat încă din 08.03.2021 de către conducerea COLTERM, așa cum o dovedește documentul atașat!
🔴 Punctele 2️⃣ și 3️⃣ au rămas în aer, pt că omul iresponsabil ajuns în fruntea Primăriei Timișoara, Dominic Samuel Fritz NU A VRUT SĂ PROCEDEZE CA ROBU, ci a ținut-o sus și tare că el găsește alte soluții, că aduce bani de la Guvern pt plata pe loc a întregii contravalori!
🔴 REZULTAT:
‼️‼️AMENDĂ DE 20 MILIOANE EURO!
♦️ Stimați timișoreni,
♦️ Onorat DNA,
❗️Cine este, în aceste condiții, vinovatul pt primirea amenzii?
❗️Nu omul din frunte, care avea rețeta salvatoare pusă în față, verificată ca funcțională ani în șir, perfect legală, o avea și a refuzat să o aplice?!
❗️Există cineva printre dv care dacă ar fi fost în locul lui să procedeze ca el?! Mă îndoiesc, sunt convins că toți ați fi procedat cum am procedat eu!
♦️Stimați timișoreni,
Tot ce face acest necunoscut ajuns Primar al Timișoarei prin milioanele de lei investiți de grupuri de interese nelegitime, străine intereselor orașului nostru, în dezinformare și manipulare, în propagandă fără precedent, atât în precampanie, cât și în campanie și susținut în continuare tot cu milioane, tot pt dezinformare și manipulare, pt propagandă este dezastruos pt oraș! Tot ce auziți de la el și acoliții lui, la fel de incompetenți, dar prezentați “genii” este minciună, minciună cum dv nu v-a mai servit nimeni! Vă rog, nu mai credeți, pt binele dv!
🔴 Iată un exemplu de minciună, chiar pe tema certificatelor. Dl Fritz, acompaniat de d-nele Rodica Militaru și Aida Szilagyi au tupeul să susțină că EU trebuia să cumpăr certificatele!
🔴 Vă las să judecați singuri dacă susținerea lor e minciună sau nu, eu limitându-vă la a vă da câteva informații pe care nu aveți de unde să le știți:
1️⃣ Prima informație:
Numărul de certificate avute în sarcină de un agent de termoficare se comunică în februarie a fiecărui an, pt anul anterior. Deci, în februarie 2021, s-a aflat că agentul COLTERM are de cumpărat pt activitatea sa din 2020, un număr de 270.000 de certificate.
2️⃣ A doua informație:
Termenul de cumpărare este, iarăși în fiecare an, 30 aprilie!
3️⃣ A treia informație:
În fiecare an, cei ce nu cumpără până în 30 aprilie, fără excepție, sunt amendați cu 100 de euro pt fiecare certificat necumpărat!
🔴 Știe toată lumea că eu nu mai sunt Primar din 30 octombrie 2020. Puteam eu, atunci, cumpăra certificatele, când nici se știa câte ne vor veni în obligație?!
♦️Stimați timișoreni,
🔴 Eu aduc mereu în discuție faptul că dl Fritz este Primar în afara legii, acceptat să candideze pe bază de declarații în fals și uz de fals, infracțiuni pt care se face pușcărie și în România și în Germania și oriunde -atenție: aceste lucruri n-au fost judecate, abia acum există pt ele sesizare la DNA, făcută de la București!-, nicidecum din frustrare, cum mă acuză fritz-iștii -mie îmi merge foarte bine ca Profesor Universitar, n-am venit Primar din postura de șomer precum dl Fritz-, ci pt că sunt convins că cineva care a avut tupeul, desconsiderarea pt Statul Român, de a comite astfel de infracțiuni ca să poată accede la o funcție, încalcă legea cu dispreț și în exercitarea funcției. Și cele 7 luni de când este Primar mă confirmă!
🔴 Eu fiind, din păcate, singurul devoalator al minciunilor acestor forțe, sunt supus, zi de zi, încercărilor de decredibilizare, tot prin acea propagandă gras plătită de grupurile de interese. Când fac apel public la DNA să cerceteze falsurile acelea legate de domiciliu, comise de dl Fritz, iar mai nou faptele prin care s-a creat prejudiciul de peste 20 milioane euro la COLTERM, apar articole plătite și postări pe Facebook în care se spune: “Tocmai Robu, care EL are probleme cu DNA, cheamă DNA-ul?”.
🔴 Eu sunt mândru atât de realizările mele din oraș, cât și de cinstea și corectitudinea cu care mi-am exercitat funcția de Primar! DNA NU M-A ACUZAT NICIODATĂ DE VREO FAPTĂ NECINSTITĂ, DE VREUN FOLOS CREAT MIE SAU VREUNUI APROPIAT SAU VREUNUI GRUP DE INTERESE! Motivul pt care eu am fost cercetat de DNA și acum este în derulare procesul este că am semnat două contracte de vânzare cumpărare către două familii chiriașe amărâte, cu 5 membri, respectiv 3 membri, a două locuințe sociale, amenajate din foste magazii de lemne, una de 50 mp, cealaltă de 25 mp, fără terenul de sub ele (!!!), deși eu am făcut-o pe baza avizului de control preventiv de legalitate FAVORABIL, dat sub semnătură de 5 juriști. Menționez că toți juriștii pe care i-am consultat consideră că vânzarea e perfect legală, dar asta va stabili instanța de judecată! EU SUNT CURAT ȘI DE ACEEA ÎMI PERMIT SĂ NU TAC ÎN FAȚA NIMĂNUI și lupt cu toate forțele mele pt orașul meu, pt confrații care au avut și au încredere și speranță în mine!
♦️Stimați timișoreni,
Din 2017 -oare întâmplător de când acele grupuri de interese au decis să-l aducă drept candidat la Primăria Timișoara pe acest cetățean german, Dominic Samuel Fritz?!-, eu am fost prezentat în toată mass media locală și națională, de zeci de ori -de zece ori doar în anul electoral 2020!- ca fiind cercetat de DNA pt “vânzarea ilegală a peste 200 de locuințe, cu un prejudiciu de 9.5 milioane euro, când, de fapt, eu n-am nicio legătură și nu mă acuză nimeni de acele vânzări, care s-au făcut cu mult înainte de a fi eu Primar, cercetarea mea fiind limitată la cele două maghernițe, iar prejudiciul reproșat mie -eu consider injust, și acesta, și ne judecăm- fiind de 12.000 euro. Este corect ce mi s-a întâmplat mie?! Judecați fiecare, uman și încercați să vă imaginați în locul meu! Nu e limpede pt oricine, că eu am fost un ghimpe în coasta unora importanți, în calea unor grupuri de interese nu oarecari, pt că nu oricine poate mobiliza milioane în propagandă!
🔴 Ei, toate acestea mă mobilizează să lupt cu toate potențialitățile mele împotriva nedreptății, pt dreptate și adevăr! Fiți-mi alături!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *