Ce spune deputatul Bianca Gavriliță despre poziția PSD Timiș la CEx

Ce spune deputatul Bianca Gavriliță despre poziția PSD Timiș la CEx

- in Locale, Politica, Stiri
0

PSD Timiș prin Comitetul Executiv Județean va stabili joi, 20 septembrie, mandatul președintelui filialei, Călin Dobra pentru ședința CEx de vineri, 21 septembrie, de la București. Conform deputatului PSD de Timiș, Bianca Gavriliță decizia care se v-a lua trebuie să reflecte mesajul membrilor forului de conducere a filialei.

În filiala PSD Timiș, deciziile s-au luat intotdeauna în mod democratic, iar atunci când principalul for de conducere județean adopta o rezoluție sau stabilește direcția de mers, în urmă consultării membrilor, această este respectată. In acest fel am putut demonstra că suntem puternici. Cu siguranță ședința CEx de vineri va clarifica situația din partid, iar acest lucru va demonstra încă o dată că PSD este un partid care poate trece peste orice impas prin găsirea celei mai bune soluții”, transmite deputatul PSD de Timiș, Bianca Gavriliță.

Gavriliță mai spune că are înceredere în liderii PSD de la nivel central că vor lua cea mai bună decizie și că situația în care se află partidul se va rezolva. “Am pledat și pledez în Parlamentul României pentru atingerea obiectivelor expuse în programul de guvernare care ne-a făcut să câștigăm în urmă cu 2 ani alegerile. Avem nevoie însă si de o guvernare coerentă pentru a putea duce la îndeplinire promisiunile electorale. Totodată cred că în acesta perioada eforturile noastre ar trebui să se concentreze și asupra momentul preluării președinției Consiliului Uniunii Europene. Avem obligația de a asigura un climat de stabilitate și responsabilitate astfel încât România să se poată ridica la înălțimea misiunii încredințate de reprezentanții Europei”, mai transmite Gavriliță.