Ce se intampla cu Sala Polivalenta?

Ce se intampla cu Sala Polivalenta?

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Suntem la finalul lui 2018 și nu s-a stabilit nici în acest moment terenul unde va fi realizată Sala Polivalentă. Compania Națională de Investiții nu a luat încă decizia unde va fi construită sala pentru ca Primăria Timișoara și Consiliul Județean să găsească o cale amiabălă în privința terenului. Între timp, Primăria Timișoara a trimis la CNI cea de-a cincea propunere de locație.

Disputa în privința terenului pe care se va construi Sala Polivalentă pare să nu se mai încheie. Consiliului Județean Timiș a pus la dispoziție un teren la Giroc, în timp ce Primăria Timișoara vrea realizarea sălii în oraș. Până se vor pune de acord șefii celor două instituții asupra locației, Sala Polivante rămâne obiectiv de investiții pe lista CNI.

În urma discuțiilor pe care le-am avut, Sala Polivante rămâne obiectiv de investiții pe CNI. Mi-aș dori ca noi și primăria să încercăm să armonizăm situația privind terenurile și să încercăm să încheiem orice discuție în contradictoriu astfel încât să demareze acest obiectiv. CNI trebuie să alegă terenul, dar în momentul în care Primăria Timișoarei trimite pentru a cincea oară o altă locație și nu sunt serioși în ceea ce însemană locația… Mai mult decât atât, trimit tot felul de scrisori de amenințare legat de acest demers pentru angajații CNI. Cei de acolo n-au vrut să ia încă decizia tocmai în ideea de a găsi o cale amiabilă de rezolvare a acestei situații. Nu cred că este cea mai bună abordare prin amenințări să obținem locația de realizare a acestei investiții. Cred că cea mai bună abordare era să pună un teren clar și din partea Primăriei Timișoara, liber de sarcini astfel încât să nu mai ajungem în această situație. CJT a pus terenul la dispoziție, dosarul este complet din prtea CJT, pe Calea Girocului la ieșire din Timișoara”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *