Ce a putut să spună un bărbat după ce a fost prins că și-a aruncat gunoiul pe stradă

Ce a putut să spună un bărbat după ce a fost prins că și-a aruncat gunoiul pe stradă

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Să găsești diverse obiecte de mobilier vechi aruncate la colțul străzii e deja un lucru obișnuit, mai ales că nu demult s-a încheiat curățenia de toamnă. Așa s-a întâmplat și marți seară, când un timișorean le-a sesizat polițiștilor locali că a văzut o persoană care a abandonat o cantitate mare de deșeuri.

Imediat polițiștii locali s-au deplasat la fața locului unde au surprins un bărbat care a abandonat în locația menționată mai multe deșeuri și obiecte de mobilier vechi precum scaune, o canapea, sertare, o sobă metalică, formând o adevărată rampă clandestină de deșeuri.

Bărbatul a fost amendat cu 1000 lei și a declarat că a luat resturile de la cineva din apropiere și le-a aruncat pe stradă pentru că i-a fost greu să le ducă în altă parte.

Polițiștii locali au aplicat în ultima perioadă zeci de sancțiuni pe această linie, cetățenii orașului venind în sprijinul acestora și sesizând astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, precum și pe adresae email contact@politialoctm.ro”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.