Ce propune primarul Nicolae Robu Consiliului Județean Timiș

Ce propune primarul Nicolae Robu Consiliului Județean Timiș

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Discuțiile între Primăria Timișoara și Consiliul Județean pe tema sălii polivalente și a demolării stadionului Dan Păltinișanu sunt departe de a se termina. Primarul Nicolae Robu vine cu o propunere pentru Consilul Județean Timiș. Mai exact, Robu spune că primăria ar pune la dispoziție un teren pe care să fie construit de CNI un nou stadion care să rămână în administrarea CJT, iar stadionul Dan Păltinișanu să ajungă în administrarea municipalității.

Primarul Nicolae Robu spune că CJT nu are nici o realizare și că mereu intră peste obiectivele Timișoarei. „În loc să reabiliteze Muzeul Revoluției, să facă ceva cu terenul din centru și sunt atâtea care ar putea să le facă, mereu intră peste obiectivele Timișoarei. Stadionul din Craiova e al CJ Dolj? Sau după ce l-a construit CNI l-a dat primăriei? Sălile polivalente de peste tot sunt ale consiliilor județene?  Cum e posibil ca în Timișoara să vină acest partid care nu știu unde va ajunge în curând în relația cu cetățenii continuăn să sfideze orice normă de respect. Eu am mai spus odată simbolic de <dat cu pietre>, dar Doamne ferește, dacă se continuă așa. Ce crede PSD că va excepție în istorie”, a spus marți, 12 decembrie, edilul Timișoarei Nicolae Robu.

Pentru construirea sălii polivalente, la fel, municipalitatea donează teren, numai ca obiectivul să se realizeze. „Declarația a fost că demolăm stadionul Dan Păltinișanu și vom face un nou stadion. Evident că nu-l face CJ, îl face CNI dacă tot o să se facă. Dacă nu se poate construi un stadion pentru Timișoara decât dacă construcția se leagă de PSD, alias CJT, uite eu primar liberal al Timișoarei declar Timișoarei, din loialitate pentru Timișoara, propun să pună primăria la dispoziția CJ un teren pe care CNI să construiască stadionul și să-l dea în administrare CJ, care nu este în stare să țină o toaletă civilizată la stadion actual. Ți-e groază să intri în toaletă, îngheți acolo, sunt scaunele rupte. Dacă nu se poate construi stadionul decât pentru a-l da înadministrare CJ, eu propun consiliului local să dăm un teren CJ să construiască CNI un stadion care când e gata să fie dat CJ. Dar de ce să demolăm stadionul Dan Păltinișanu? La fel să se construiască sala polivalentă pentru CJ, donăm teren. Putem face un schimb să ne dea stadionul Dan Păltinișanu și noi dăm terenul pentru noul teren. E o dovadă cred maximă de deschidere, de loialitate, de dragoste pentru Timișoara”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *