Ce noutăți aduce la Timișoara cel mai mare retailer electro-IT din țară

Ce noutăți aduce la Timișoara cel mai mare retailer electro-IT din țară

- in Business, Economie, Locale, Stiri
0

ALTEX se extinde cu un proiect green field în valoare de 5.4 milioane de euro la Timișoara. Este vorba de al doilea showroom al retailerului, întins pe 2.400 de metri pătrați și cu un portofoliu de peste 15.000 de produse.

Odată cu inaugurarea celui mai nou show room din Timișoara ce va avea loc joi, 11 iunie, ALTEX România ajunge la o rețea ce depășește 75 de magazine. Investiția de 5.4 milioane de euro eprezintă un reper pentru segmentul electro-IT din România.

”Investiția în cel de-al doilea magazin ALTEX din Timișoara are o importanță strategică pentru extinderea rețelei noastre și consolidarea calității de lider al segmentului electro-IT din România. Suntem alături de clienții nostri prin intermediul celei mai mari rețele de magazine din țară și investim cu pasiune și încredere în dezvoltrea experienței omni-channel. Acest lucru înseamnă customer service ireproșabil, atât în magazine, cât și online și astfel aducem în viața clienților noștri cele mai noi tehnologii la prețuri accesibile ”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

Cel mai nou show room din portofoliul ALTEX este amplasat în centrul comercial Auchan Nordului. Acesta dispune de 30 specialiști care sunt la dispoziția clienților pentru a le oferi sfaturi privind achiziționarea produsului dorit. Mai mult, pentru a facilita achiziționarea produselor, ALTEX pune la dispoziție clienților mai multe servicii, precum: rate flexibile, livrare în 24 de ore, garanție extinsă, retur în 31 de zile. În plus, iubitorii de tehnologie beneficiază de serviciul ”Cel mai mic preț din România!”. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama ALTEX la prețuri mai mici la retail-erii specializați, atât online cât și offline, vor primi 2xdiferența.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *