Ce n-a văzut Timișoara! Ce idee trăznită le-a venit “bicicliștilor răi” pentru a-și arăta nemulțumirea pentru că nu au voie să se plimbe prin centrul orașului

Ce n-a văzut Timișoara! Ce idee trăznită le-a venit “bicicliștilor răi” pentru a-și arăta nemulțumirea pentru că nu au voie să se plimbe prin centrul orașului

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
biciclist

“Bicicliștii răi” din capitala Banatului se revoltă, din nou, împotriva măsurii luate de primarul Nicolae Robu de a le interzice accesul pe două roți în centrul istoric al orașului. De data aceasta, au pus la cale o acțiune cu totul specială.

Prin urmare, în data de 5 martie, între orele 16.00 – 18.00, va fi organizată acțiunea intitulată “Plimbare prin centrul istoric al Timișoarei pe biciclete”. Aceasta reprezintă, de fapt, o plimbare de tip flashmob în centrul istoric.

“Scopul este să adunăm cât mai multe amenzi pentru nerespectarea semnelor de circulație plasate abuziv printr-o hotărâre a Comisiei de Circulație (este ilegal ca o hotărâre a Comisiei de Circulație să contrazică o hotărâre a Consiliului Local)”, transmit inițiatorii protestului pe Facebook.

Organizatorii acțiunii spun că s-au decis să facă acest lucru pentru că doresc să conteste aceste amenzi în instanță. “Mesajul acțiunii este simplu: legea este lege și trebuie respectată de toată lumea, fie ei edili șefi sau simpli cetățeni. De asemenea, cerem să fie încurajat comportamentul civilizat și sancționat comportamentul necivilizat. Nu este firesc să fie interzisă circulația bicicletelor într-un cartier întreg din cauză că poliția locală nu este capabilă să își facă treaba și să sancționeze cei câțiva “teribiliști”, mai scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *