Ce le cere președintele CJT, Călin Dobra firmelor de construcții

Ce le cere președintele CJT, Călin Dobra firmelor de construcții

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Firmele care se ocupă de drumurile județene și se află încă în perioada de garație au obligația să le repare. Președintele Consiliului Judțean Timiș, Călin Dobra le cere constructorilor să se ocupe de refacerea drumurilor județene cât mai repede.

Zilele trecute am semnat 15 notificări către diferiți antreprenori care au executat lucrări aflate încă în perioada de garanție. În ședința de plen a Consiliului Județean i-am informat pe consilierii județeni despre faptul că așa cum am procedat în cazul deszăpezirii și am reziliat un contract pentru mobilizare slabă, la fel, nu voi ezita să iau măsurile legale în cazul în care constat că tronsoanele respective de drum nu vor fi refăcute. Atâta vreme cât sunt în perioada de garanție, lucrările de reparații trebuie executate de firmele respective pe cheltuiala proprie și sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, acolo unde este cazul”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

Traficul din județ s-a intensificat în ultima vreme, în același ritm cu dezvoltarea economică, și este absolut normal că au apărut după câțiva ani anumite degradări, însă lucrurile nu trebuie să rămână așa.

Firmele au termen până la data de 31 mai să remedieze degradările apărute, în caz contrar sumele urmând să fie reținute din garanția de bună execuție.