Ce a putut să facă un bărbat în Parcul Copiilor

Ce a putut să facă un bărbat în Parcul Copiilor

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Un bărbat din Timișoara a fost ridicat de polițiștii locali pentru că se masturba, în jurul prânzului, lângă gardul unui parc unde se jucau copii. Părinții celor mici au alertat poliția de faptele bărbatului.

Polițiștii locali au acționat imediat și l-au identificat pe cel în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, din Timișoara. Prins asupra faptului, acesta nu a avut nimic de obiectat dar nici nu a negat faptul că își oferea plăceri sexuale în public, într-un parc pentru copii”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Bărbatul a fost amendat cu 1000 de lei pentru fapta sa.

Situații de acest gen au mai fost semnalate de-a lungul timpului în special în zona centrală, fiind însă necesar ca, pentru a se lua măsurile legale în timp util, cei care observă astfel de comportamente să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112. Reamintim că potrivit legii, săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora se sancționează cu amenzi de la 200 la 1000 lei”, mai transmite Poliția Locală Timișoara.