Ce a păţit un suporter din Timşoara care a sărit gardul şi a înjurat galeria oltenilor?

Ce a păţit un suporter din Timşoara care a sărit gardul şi a înjurat galeria oltenilor?

- in Locale, Sport, Stiri
0

În data de 15 august, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au asigurat măsurile de ordine cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele ACS Poli Timişoara şi CSU Craiova.

Nicolae Bocâncă, subofiţer Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul, a explicat că, înainte de pauza meciului dintre cele două echipe, în jurul orei 19.15, un suporter a escaladat gardul împrejmuitor care separa sectorul galeriei oaspete şi a adresat injurii galeriei suporterilor olteni. Jandarmii timişoreni au intervenit prompt evitând astfel un conflict între persoanele prezente la faţa locului.

După ce suporterul a fost reţinut, jandarmii au constatat că acesta se numeşte P.I.L., are 33 de ani şi este domiciliat în Timişoara. Asupra acestuia a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu suma de 400 de lei pentru injurii adresate galeriei oaspete. Totodată, în conformitate  cu prevederile Legii 10 din 2012, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive, asupra lui P.I.L. a fost instituită măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de şase luni.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *