CCIAT și ISU organizează o nouă sesiune de informare privind legislația în domeniul situațiilor de urgență

CCIAT și ISU organizează o nouă sesiune de informare privind legislația în domeniul situațiilor de urgență

- in Economie, Locale, Stiri
0

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş, organizează miercuri, 11 martie, de la ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri, un seminar de informare și instruire a agenților economici asupra reglementărilor în domeniul avizării-autorizării privind securitatea la incendiu, sub genericul: “Importanța solicitării obținerii autorizației de securitate la incendiu”.

Vor fi abordate următoarele teme: Categoriile de construcții şi amenajări care se supun avizării și autorizării; Autorizația de securitate la incendiu. Drepturi. Obligații. Sancțiuni; Dezbateri. Probleme întâmpinate la solicitarea şi obținerea autorizației de securitate la incendiu.

Temele vor fi susținute de specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” de Mr. ing. Cosacu Cătălin Constantin, Şef Inspecția de Prevenire și Mr. ing. Andrei Poamă, Adjunct Şef Inspecția de Prevenire

Seminarul se dorește a fi unul interactiv, astfel încât participanţii să primească răspuns la toate întrebările și spețele legate de obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

Participarea este gratuită pentru reprezentanții firmelor membre ale CCIAT.

Termen limită de înregistrare este 9 martie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *