CCIAT pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Când are loc expoziția

CCIAT pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Când are loc expoziția

- in Economie, Locale, Stiri
0

Au început pregătirile pentru o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Ediția vară – toamnă va fi deschisă la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 11 – 15 septembrie. Succesul și notorietatea de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean, dar și la solicitarea expozanților tradiționali, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta șase ediții. 

Manifestarea reunește peste 65 de expozanți din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, articole de pielărie și blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc.  – la preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători. Ca la toate edițiile, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat”, anunță reprezentanții CCIAT.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 1000 – 2000, iar duminică, între orele 1000 – 1800. Intrarea este liberă

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *