CCIAT organizează un nou seminar privind legislația în domeniul protecției mediului

CCIAT organizează un nou seminar privind legislația în domeniul protecției mediului

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Timiș organizează un seminar-dezbatere. Este vorba despre „Obligațiile agenților economici în conformitate cu legislația în vigoare”, ce va avea loc marți, 22 mai, de la ora 10, în sala C.E.D.O. a sediului CCIAT.

Aspectele dezbătute vizează: Avize, acorduri, autorizaţii; Gestionarea deșeurilor; Monitorizare; Raportări.

Seminarul este susținut de reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului Timiș: Mihai Cepeha, director executiv; Monica Miculescu, șef serviciu Avize Acorduri Autorizaţii; Ildiko Vițan, șef serviciu Calitatea Factorilor de Mediu; Doina Marin, șef serviciu Monitorizare şi Laboratoare

Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.

Pentru ca prezentarea să fie personalizată pe speţele specifice firmei, participanții sunt invitați să transmită,  până în 20 mai 2018, o listă a cazurilor cu care se confruntă în practică pentru a fi abordate în cadrul seminarului.

Participarea  membrilor CCIAT este gratuită pe baza invitației.  Taxa de participare pentru firmele care nu sunt membre la CCIAT este de 50 lei+TVA. Termenul de înscriere este 21 mai.

De la începutul anului și până în prezent, CCIA Timiș a organizat 10 seminarii de instruire și informare a firmelor cu privire la noutăți legislative europene și naționale, în domenii de mare interes pentru mediul de afaceri: legislația muncii, sistemul asigurărilor pentru șomaj, reglementări fiscale, legislaţia securității la incendiu, regulamentul privind protecția datelor, fonduri de garantare a investițiilor, programul național de dezvoltare rurală, siguranța afacerilor – acțiuni la care au participat peste 1000 de agenți economici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *