CCIAT organizează un nou seminar de informare privind soluțiile de finanțare și garantare pentru antreprenori

CCIAT organizează un nou seminar de informare privind soluțiile de finanțare și garantare pentru antreprenori

- in Economie, Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un nou seminar de susținere a mediului antreprenorial. Mai exact, instituția împreună cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și Banca Transilvania organizează marți, 20 august, de la ora 11.00, în Sala Nera 2 a Centrului Regional de Afaceri seminarul de informare “Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial“.

Vor fi prezentate soluțiile de finanțare și garantare destinate antreprenorilor aflați la început de drum, declarați admiși în Programul Start-Up Nation 2018 – 2019 și care intenționează să acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM.

În plus, participanții vor afla informații privind soluţiile de finanţare şi de garantare pentru: Investiții și dezvoltarea afacerilor; Creșterea calității vieții – Programul “Investește în tine”, Programul „Prima mașină”, Programul „Prima Casă”; Produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor.

Temele vor fi susținute de Gheorghe Lăpădat, director general FNGCIMM, specialiști ai FNGCIMM și reprezentanți ai Băncii Transilvania.

Participarea este gratuită pe bază de invitație.