CCIAT organizează o nouă serie a cursului manager resurse umane

CCIAT organizează o nouă serie a cursului manager resurse umane

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului Manager Resurse Umane.

Cursul se adresează persoanelor (studii medii minime necesare) care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, oferind participanților o abordare practică a managementului resurselor umane și urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice.

Structura cursului este următoarea: Planificare strategică; Funcții manageriale pentru managerul RU; Structura organizațională; Analiza postului; Recrutare și selecție; Cultura organizațională; Evaluarea performanțelor; Integrarea noilor angajați; Motivare non financiară; Dezvoltarea competențelor angajaților.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Diplomele se eliberează în  maxim 30 de zile de la absolvire.

 Perioada cursului este 15 – 26 mai (de luni până vineri între orele 1700– 2000), iar lector este Lucica Zirbău. Cursul va avea loc la  Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Preț cursului este de 750 RON.

Facilități oferite: 10% reducere pentru membrii CCIA Timis; 20 % reducere pentru absolvenții cursului de Inspector / Referent resurse umane absolvit în cadrul CCIAT; 20% reducere pentru cursanții care au urmat două cursuri la CCIAT în ultimele 6 luni. Reducerile nu se cumulează.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *