CCIAT organizează o nouă serie a cursului de inspector/referent Resurse Umane

CCIAT organizează o nouă serie a cursului de inspector/referent Resurse Umane

- in Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului de inspector / referent resurse umane (Cod COR 333304).

Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări iar certificatele obţinute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Structura cursului este următoarea: Contractul individual de muncă;Vechimea în muncă; Contractul colectiv de muncă; Jurisdicţia muncii; Răspunderea salariaților; Permisul de muncă; Formarea profesională; Asigurările sociale de stat; Noțiuni de organizare și legislația muncii; Inițiere în căutarea unui loc de muncă; Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular; Șomajul;Aplicații in programul REVISAL; EXAMEN

În cadrul cursului de Inspector Resurse Umane se va desfășura și un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține și un certificat de participare.

– Prezentare legislație, respectiv H.G. 500/2011 actualizată, OMMEPS 1918/2011;

– Aplicații practice în RGES cu utilizarea calculatorului.

Pentru modulul de instruire REVISAL, fiecare participant va avea acces individual la un laptop.

Cursul are loc în perioada 29 ianuarie – 16 februarie, luni – vineri, între orele 17-20, la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Cursul va fi susținut de lectorii Lucica Zirbau, Dan Cojocaru, Robert Hotean.

Prețul cursului este de 1000 RON (achitabil în două rate). Facilități oferite de CCIAT – 10% reducere pentru membrii CCIAT; 20% reducere pentru cursanții care au urmat un curs la CCIAT în ultimele 6 luni; 20% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj).