CCIAT organizează o nouă misiune economică. Unde sunt invitate firmele din Timiș

CCIAT organizează o nouă misiune economică. Unde sunt invitate firmele din Timiș

- in Economie, Locale, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă misiune economică. De data aceasta este vorba despre o misiune economică în Statele Unite ale Americii, la New York și Miami, ce va avea loc în perioada 7-17 noiembrie.

La misiunile economice organizate de CCIAT la New York, Las Vegas și Los Angeles, în 2017 și 2018, au participat 26 firme timișene.

Obiectivul major al misiunii economice este intensificarea relaţiilor comercial-economice româno-americane, identificarea de noi posibilităţi de afaceri, stabilirea de contacte directe de colaborare cu oameni de afaceri americani. În acest scop, vor fi organizate întâlniri B2B, funcţie de interesul exprimat al participanţilor.

Costul participării este 2350 euro/pers/loc în cameră dublă pentru membri CCIAT. Tariful include: Bilet avion AirSerbia pe ruta Belgrad-New York-Belgrad; Bilete avion United Airlines/Delta Airlines pe rutele New York-Miami și retur; Cazare 3 nopți la Hotel The Gallivant Times Square 4**** în New York (07-10.11.2019); Cazare 6 nopţi la The Gates Hotel South Beach-Doubletree by Hilton 4**** în Miami (10-16.11.2019); Asistenţă din partea CCIAT pe perioada desfăşurării misiunii.

Tariful nu include: Taxa de viză; Mic dejun, prânz și cină; Bagaj de cală la zborurile interne (aprox. 25 usd/bagaj/zbor); Transferuri program profesional; Excursii opționale; Cheltuieli personale; Garanție camera de hotel (se plăteste cu card la recepție).

Dereținut! Datorită creşterii preţului biletului de avion, costul deplasării creşte funcţie de data confirmării şi rezervării biletului.

Termen limită de confirmare a participării este 15 aprilie.