CCIAT organizează, joi, un seminar on-line dedicat modificărilor legislative din domeniul fiscal

CCIAT organizează, joi, un seminar on-line dedicat modificărilor legislative din domeniul fiscal

- in Economie, Locale, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Timiş, în parteneriat cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită mediul de afaceri la un seminar on-line de informare dedicat reglementărilor și modificărilor legislative din domeniul fiscal cu impact asupra activităţii agenţilor economici.

Seminarul se va desfășura joi, 25 martie, cu începere de la ora 11:00, și va fi susţinut de specialişti din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara: Cristian Mocan, Director General DGRFP Timișoara; Gheorghe Daia, Șef Administrația Județeană a Finanțelor Publice Timiș; Mihaela Vișoiu, Șef Serviciu Asistență pentru Contribuabili DGRFP Timișoara și Olimpia Dragomir, Șef Serviciu Registru Contribuabili Declarații Fiscale. Persoane Fizice AJFP Timiș.

 Înregistrarea la eveniment se face accesând linkul de mai jos:

https://zoom.us/meeting/register/tJcocuyuqjgvEt3ybZM49apU1ows0BB9BlJ_

Seminarul se va organiza pe platforma ZOOM – o platformă gratuită pentru participanți, care nu necesită crearea unui cont. Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon, conexiune la internet si acces la camera si microfon. După înregistrare veți primi un e-mail de confirmare cu informații privind accesul la eveniment. Participanții trebuie să acceseze link-ul primit la data şi ora seminarului.

 Participarea la eveniment este gratuită. Detalii suplimentare la telefon 0372 185 285 sau e-mail lbarbu@cciat.ro, dra. Laura BARBU, Manager Direcția Relații Economice Evenimente a CCIA Timiș

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *